Zwaardbootzeilen voor volwassenen

 

Wil je (beter) leren zeilen in een zwaardboot? Ook dat kan gewoon in Oosterbeek!

Vanaf half april tot eind september wordt er tweewekelijks zeilles gegeven aan volwassenen.
Er is keuze uit: 
(1) zeilles
(2) wedstrijdtraining

Kun je al zeilen, maar heb je nog niet zo veel ervaring in de zwaardboot? Dan is de zeilles heel geschikt voor je. In deze les werken we eraan dat je handig wordt in de zwaardboot, zodat je in verschillende weersomstandigheden veilig kunt varen.

De westrijdtraining is gericht op wedstrijdzeilen. De deelnemers verfijnen hun techniek, optimaliseren hun snelheid en gaan tactische duels aan.

De zeilles is op zondagavond van 17 tot 19 uur, de training is van 19 tot 21:00. Je kunt meedoen in je eigen zwaardboot of in een laser van de club. Wie meedoet in zijn eigen boot krijgt korting. Behalve leerzaam zijn de lessen ook erg gezellig!

Voor de westrijdtraining zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Ben je een ervaren zwaardbootzeiler en wil je een keer meedoen, stuur dan een mail naar ruutseb@peterhensen.nl. De zeilles zit dit seizoen (2019) helemaal vol en er is een wachtlijst voor volgend jaar (2020). Wil je je aanmelden voor de wachtlijst of een keer komen kijken, stuur dan ook een mail naar het bestuur.