Zeilinstructeur worden?

Geplaatst op 21-02-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Robbert

Wil je zeilinstructeur worden of je kennis en vaardigheden vergroten? Dit voorjaar organiseren we weer een cursus voor (aankomend) instructeurs om een CWO-zeilinstructeursdiploma (Zi2 of Zi3) te halen. Hiermee ben je gekwalificeerd om jeugdzeilers les te geven in een zwaardboot.

Deze cursus is zowel bedoeld voor bestaande ZI2-instructeurs die hun Zi3 diploma willen halen, alsook voor ongediplomeerde zeilers die een Zi2 of Zi3 diploma willen halen. Als je kan zeilen en didactiek je niet vreemd is kan je je instructeursdiploma halen.

De cursus bestaat uit een theorie- en  praktijkdeel. In maart zal Robbert de Koning, onze coördinator instructie, een avond voor belangstellenden organiseren. Hierbij legt hij uit wat er precies van je gevraagd wordt  Het theoriedeel bestaat uit huiswerk, afhankelijk van welk diploma je wilt halen kost dat 2-4 avonden huiswerk. In mei zal van de kandidaten een praktijkexamen worden afgenomen. Dan wordt gekeken of je gevoel voor lesgeven hebt en hoe je zelf zeilt.
Interesse? Geef je op bij Robbert: via gninokedtrebbor.[antispam].@me.com met vermelding van je telefoonnummer. Je ontvangt dan rond 1 maart een uitnodiging voor de informatieavond.

Watersportvereniging Peter Hensen

 
Polderweg 1
  6862 VX   Oosterbeek   
  Nederland
 
siraterces.[antispam].@peterhensen.nl
https://www.peterhensen.nl

Locaties

Rivierzeilen, Volwassenzeilen
Camping Oosterbeeks' Rijnoever
Polderweg 1
Oosterbeek

Zeillessen Optimisten
Grindgat
Rosandepolder t.o. ark 24
Oosterbeek